Miksi en hahmota? Olen lukenut Tollen Läsnäolon voimaa, Raamattua ja Hellstenin Saat sen mistä luovut -kirjaa mm ja olen epävarma. Mitä ovat ego, sielu ja henki? Jos mieli ei ole oikea minä, niin mikä se sitten on? Kuulen kyllä sen toisenkin, mutta ei kai se toinen vailla merkitystä ole? Mikä on sielun ja hengen ero?

Eikös me olla vähän niin kuin perhoset? Aluksi toukkia, kunnes paljon toukkia hitaammin rakennamme ympärillemme useista kerroksista kotelon suojaamaan maailman vaaroja ja kylmyyttä vastaan. Siellä piilossa kaikelta kasvatamme huomaamattamme kauniita, ihmeellisiä siipiä elämää varten. Jonain kauniina, aurinkoisena päivänä sitten revimme kaikki ympärillä olevat kerrokset auki ja levitämme siipemme ja heräämme vihdoin eloon horroksesta. Annamme tuulien kuljettaa ja liitelemme kohti seikkailuja vailla tietoa (huolta) huomisesta.

Minä tiedän varsin hyvin huomisen aikataulun, joten lennähdän seikkailemaan uniini. Kaipaan rakastani. Miksi en soittanut? Paikkoja oikein särkee, kun yritän tavoittaa hänen tuoksunsa täältä matkojen päästä. Aina lämmintä ihoa. Voi juku...