Aikamoinen oli joululoma! Aatonaattona joulusiivon sijaan vietin aikaa TAYSissa, kun toisen silmän näkökenttään tuli sumeita läikkiä. Diagnoosi näköhermon tulehdus. Kauhea tutkimusrumba, joka jatkuu tällä viikolla. Joulupäivänä puhkesi sitten selkään vyöruusu ja sen mukana tuli armoton väsymys. Ja taas lääkäriin näyttäytymään.

Lieneekö sitten näillä jokin yhteys ja ovatko oireita jostain ihan muusta, se selviää myöhemmin. Vakavaa tai ei, niin kouluhuolet onnistuin kerrankin jättämään mielestä ja tämän myötä osaan arvostaa oikeita asioita ja olla niistä onnellinen. :)

Odotan innolla perjantaita ja talvea!! Ostin tänään lasketteluhousut, sillä aion kokeilla tänä talvena lautailua ensimmäisen kerran. :)

En ole silti onneton tästäkään säästä. Syksyn kiireiden takia kasvimaa jäi oman onnensa nojaan, joten nyt minulla oli vihdoin hyvää aikaa käydä vähän kääntämässä maata. Latailin myös kindleeni vähän energiaa, jotta pystyin jatkamaan luomu/viljelys opintojani. Luomu.fi -sivusto tarjoaa ilmaiseksi todella onnistuneen materiaalin! http://luomu.fi/tietoverkko/materiaalit/oppikirjat/ Olen niin onnellinen, kun ajattelenkin kevättä ja käsien upottamista multaan ja rakkuloiden hankkimista. Tuo maapläntti pelasti viime kevääni, kun olin surun murtama poikaystäväni jätettyä minut. Siitäkin surullisesta hetkestä täytyy siis olla kiitollinen. Haaveilen nyt kompostista ja katselin kyllä valmiitakin, mutta taidan kuitenkin yrittää tehdä se itsen. Raportoin tänne sitten mahdollisesta edistymisestä asian suhteen.