Ajatus tästä blogista ja sen aiheesta tuli kortista, jonka sain jokin aika sitten. Jostain syystä tallensin kuvan kortista ja laitoin sen puhelimeni taustakuvaksi. Vapaasti suomennettuna viesti oli seuraava:

Tyyneys tuo sisäisen rauhan, levollisuuden ja mielenrauhan.

Kun tunnet itsesi tyyneksi, olet oma itsesi, eikä mikään tai kukaan voi vaivata, pahoittaa mieltäsi tai vaikuttaa sinuun.

Olet kuin tyyni, kirkas järvi - kaunis ja rauhallista seuraa. Rauhallinen säteilysi tuo toivoa ja tukea niille, jotka tulevat auraasi. Vedät puoleesi kunnioitusta ja rakkautta muilta, sillä kaikki tyyntyvät seurassasi.

Kun tulet täysin tyyneksi, olet yhteydessä universumin korkeampiin voimiin ja olet opastettu ja polkusi tulee sujuvaksi.

Pyydä enkeliäsi pitämään itsesi tyyneydessä.

Tästä linkistä voit nostaa itsellesi viestin:

http://www.dianacooper.com/inspiration/pick-your-cards-for-today/

 

Ajelin tänään aika paljon ja radiota kuunnellessa teki niin mieli laulaa. Äänihuuleni ovat olleet kuitenkin tulehtuneet jo jonkin aikaa, joten eihän siitä mitään tullut ja olin harmissani.

Myöhemmin illalla melkein kompastuin viulukotelooni ja ajattelin sitten soitella pitkästä aikaa ihan huvikseni, kun laulaminen ei onnistunut. Tulin niin kovin onnelliseski, kun viulu soi tänään niin kauniisti ja kappaleet, jotka eivät yli puoli vuotta sitten ottaneet onnistuakseen, soljuivat sormistani niin kovin helposti. Kaikki soittamiseni oli pitkään ollut pakkopullaa, mutta nyt sain jotain aikaa sitten hukkunutta taas takaisin.

Onneksi ääneni on siis käheänä - muuten olisi mennyt vielä kauemmin löytää viulu jälleen. :)