Mukava ilta eikä tietoakaan väsymyksestä! Lenkki pitkin Pispalan portaita oli mukava, kun sai puikkelehtia pitkin tuntemattomia kujia. Ja sitten suoraan saunan lämpöön. Saunan jälkeen odotti uusi voidepurkki, jonka ostin tänään kehitysmaakaupasta. Tässä linkki tuotteeseen: http://www.fairnaturally.com/products/mango.shtml Harvoin oon noin hyvää käyttänyt. Imeyty hyvin ihoon eikä jättänyt ällöttävää jälkitunnetta. Ei ollut myöskään älyttömän kallis.

Sitten ryhdyin paketoimaan lahjoja - yhtä rumia niistä tuli kuin aina ennenkin, vaikka paperi olikin ihana. Onneks edes se. :) Paperia leikatessa sain kuningasidean ja rupesin leikkaan hiuksiani. Ensin niitä kerääntyi roskapussiin aika maltillisesti, kunnes tapahtui se odotettu "ups". Vedin sitten itselleni polkan. Oon harvinaisen tyytyväinen lopputulokseen ja kihartuvat hiukset antaa myös vähän anteeks hivenen epätasaista leikkausta (välineenä oli siis keittiösakset), vaikka vasurin sakset olis ehkä olleet ihan hyvä olla. ;)

Nyt katselen mielenkiinnolla Foxilta tulevaa elokuvaa "Anna ja kuningas". Ilmeisesti kirjaa, johon elokuva perustuu, suositeltiin luettavaks neitsyelle, jolla on leijona-mies. :D Jos tästä nyt sitten viisastuis meidän erilaisista energioista.